Wenen Live: Het EXTRA nieuws van zondag 17 mei 2015.

De laatste dag van de week: dat wilt tijdens de Eurovisieweken altijd zeggen dat we aan de drank zitten tijdens de openingsrepetitie of met de zakdoek in de hand onze koffers aan het inpakken zijn om terug huiswaarts te keren. Gelukkig keren we nog niet terug naar huis. Vandaag repeteerden de rechtstreeks geplaatste finalisten voor het eerst. Kleiner en minder opvallend nieuws kan je hier lezen in onze allerlaatste EXTRA van 2015.

"Mijn zoontjes beslissen over de jurk"
 Het AD heeft aan Trijntje kunnen vragen welke jurk ze gaat aandoen. "Ik spreek er nog over met regisseur Hans Pannecoucke. Maar uiteindelijk beslis ik het aan het ontbijt met mijn zoontjes. Hun stem is doorslaggevend.'' De twee zonen van Trijntje zijn sinds gisteren in Wenen.

Nina is stem kwijt. Slecht nieuws uit het Georgische kamp. De zangeres is haar stem kwijt en moest een optreden afzeggen deze namiddag. Ze heeft blijkbaar huilend afgezegd. Ze verscheen wel op de rode loper. Morgen om 15:00 moet ze fit zijn voor de eerste generale repetitie. Om 21:00 is er de halve finale voor de jury's.

Verenigd Koninkrijk in vrije val bij bookmakers. De Britse inzending is zes plaatsen gezakt bij de bookmakers na hun eerste repetitie. België is één plaats gestegen en staat dertiende. Vanaf dinsdag zullen de grote aardverschuivingen beginnen na de eerste halve finale. De 'repetitiewinnaars' zijn Georgië, Cyprus en Frankrijk. Zij stellen telkens meer dan tien plaatsen;

België blijft derde in perspoll. De Belgische inzending zal volgens de aanwezige pers (op dit moment) derde eindigen in de eerste halve finale. Een tussenstand kan je hier vinden. 

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.