Wenen Live: Wat gebeurde er op vrijdag 15 mei 2015?

Het weekend is nu echt ingezet (althans voor diegene die er niet van profiteerden om er een XXL-weekend van te maken), maar in Wenen zal er dit weekend nog hard gewerkt worden. Vandaag gebeurde dat al met zestien repetities en zestien persconferenties. Al de landen van de eerste halve finale mochten hun laatste individuele repetitie en bijhorende persconferentie afwerken. Alles wat u vandaag hier kon lezen, hebben we voor u hier opgesomd in de round-up van dag 5.

Klik op het land van keuze waar je een verslag van de repetitie en bijhorende persconferentie wilt nalezen: Moldavië, Armenië, België, Nederland, Finland, Griekenland, Estland, MacedoniëServië, Hongarije, Wit-Rusland, Rusland, Denemarken, Albanië, Roemenië en Georgië. Met die vele repetities was er ook heel wat extra nieuws vandaag en Jan Demulder beleefde een drukke dag en verteld daar meer over in Jan in Wenen.

In de Daily 5 van vandaag was het feesten geblazen. We zetten hier officieel het weekend in met vijf heuse partysongs die ooit op het festival werden gebracht. Fijn weekend alvast en tot morgenochtend!

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.