Wenen Live: Wat gebeurde er op zaterdag 16 mei 2015?

Vandaag zijn alle individuele repetities voor de halve finalisten tot een (goed) einde gebracht. We hebben al zesenzestig repetities gehad en na vandaag moeten enkel nog de rechtstreeks geplaatste finalisten hun repetities afwerken. Dat zal morgen en woensdag gebeuren. Vandaag oefenden de kandidaten van de tweede halve finale voor de tweede en laatste keer en gaven ze een persconferentie. Alles wat vandaag gebeurde vind je in deze round-up van dag 6.

Klik op het land van keuze waar je een verslag van de repetitie en bijhorende persconferentie wilt nalezen: Litouwen, Ierland, San Marino, Montenegro, Malta, Noorwegen, Portugal, Tsjechië, Israël, Letland, Azerbeidzjan, IJsland, Zweden, Zwitserland, Cyprus, Slovenië en Polen. Er was natuurlijk ook weer extra nieuws en een nieuwe episode van Jan in Wenen.

Vandaag hadden we een speciale Daily 5. We keken naar vijf inzendingen die oorspronkelijk geselecteerd waren voor het Eurovisie Songfestival, maar nooit het podiumlicht van het internationale festival zagen. Ons team wenst je een fijne nacht en we hopen je graag morgen opnieuw te verwelkomen.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.