Stockholm Live: Wat gebeurde er op zaterdag 7 mei 2016?

Zaterdag 7 mei loopt bijna op zijn einde. Op zaterdag 7 mei 1977 won Frankrijk voor het laatst dit muziekfestival. Als de bookmakers gelijk hebben kan het bijna veertig later opnieuw prijs zijn. Volgende week is er de finale van het Eurovisie Songfestival 2016, maar er wordt nog volop geoefend in de Globe Arena. Onder andere Laura Tesoro stond vandaag op het podium. Hoe dat ging, kan je terugvinden in deze voorlaatste ROUND-UP van Stockholm Live.

Deze landen repeteerden vandaag en gaven nadien ook een persconferentie: Letland, Polen, Zwitserland, Israël, Wit-Rusland, Servië, Ierland, Macedonië, Litouwen, Australië, Slovenië, Bulgarije, Denemarken, Oekraïne, Noorwegen, Georgië, Albanië en België. Voor deze landen repeteerden Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Beide landen hadden nadien nog een persbabbel. Klik op het land om een verslag van de eerste repetitie en bijhorende persmoment te lezen. Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk repeteren morgennamiddag nog eens en sluiten dan de individuele repetitiereeks af.

Net zoals deze round-up hadden we vandaag ook de voorlaatste Stockholm Extra. Met onze andere reeksen gaan we nog een week verder: Jan In Stockholm en Stockholm Vandaag. Morgen zijn er de laatste individuele repetities en in de avond is er de openingsceremonie van Stockholm 2016.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.