Stockholm Live: Highway is niet echt zichtbaar.

De gasten van Montenegro hadden vandaag hun outfits aan voor volgende week. Veel zwart en leder, maar op het scherm zie je daar amper iets van. De vrouw op het podium draagt een korte short. De lichten flitsen zo snel en zo veel dat mensen met epilepsie best drie minuten naar de muur kijken. Ook worden er veel shots van veraf gebruikt, zodat je dus eigenlijk in de volle drie minuten bijna nooit iemand zijn gezicht ziet. De vocals zitten wel goed deze keer, maar alles loopt voor ons gewoon mis bij het refrein, waar het één en al "The Real Thing " is. Een poging om het nummer niet te vergeten?

Montenegro doet sinds 2007 mee aan het Eurovisie Songfestival en kon nog nooit winnen. Integendeel: tot en met het jaar 2013 bleef het land telkens steken in de halve finales. In 2014 kon het land zich eindelijk kwalificeren en ook vorig jaar stonden ze in de finale en haalden ze met de dertiende plaats hun beste notering tot nu toe. Dit jaar kan dat ook, maar zal het in de halve finale zijn. Finale verwachten we niet.

De heren van Highway waren best tevreden over hun repetitie: "Het ging echt wel goed. Ik hoop dat het ook zo zal gaan tijdens de halve finale" zegt Marko. Een ontwerper uit Belgrado heeft de outfits gekozen: "Ze wou iets modern doen en dat uitte zich in donkere outfits" Bojan deed als eens mee voor Servië en Montenegro in 2005 en heeft zijn groepsgenoten goede tips gegeven voor het festival.

Meer informatie over Highway uit Montenegro kan je vinden in Destination Stockholm. Afgelopen dinsdag repeteerde Montenegro voor de eerste keer. Dat verslag kan je hier terugvinden.

Populaire posts van deze blog

BLANCHE ZINGT "CITY LIGHTS" VOOR BELGIË IN KIEV.

Kiev Live: België naar finale Eurovisie Songfestival 2017.

Kiev Live: Blanche werkt goeie eerste generale af.