Kiev Live: Druk Letland naar de finale?

De afsluiters van de eerste halve finale zijn Agnese, Artūrs, Edgars en Kristaps uit Letland. Ze zijn beter bekend als Triana Park. Afgelopen maandag, tijdens de eerste repetitie, waren er heel wat technische problemen. Niet op het podium, maar wel in de perszaal. Daardoor kwam er maar een repetitie van de groep binnen, en dan was deze nog niet volledig. Voor Letland krijg je heel wat geld terug mocht het land winnen volgende week. Dat wilt dus zeggen dat ze niet meteen favoriet zijn, maar wij verwachten dat dit wel de finale kan halen, mede dankzij zijn gunstige loting. Letland mag de producers bedanken...

Vandaag hadden de leden van Triana Park wel hun definitieve outfit aan. Net zoals het nummer was het een alternatieve keuze. De zangeres heeft een kort jurkje aan met witte lijne nop. Daaronder heeft ze enorm lange laarzen aan. De act is wederom heel druk, maar dat past bij het nummer. De vocalen van Agnese waren redelijk, maar niets speciaal. Er kwam een redelijk applaus van de aanwezige pers.

Verwachting? Letland heeft nu al twee jaar op rij de finale weten te halen met respectievelijk Aminata en Justs. Dit jaar zit er volgens ons ook een finaleplaats in en dat heeft meerdere reden. Het nummer is alternatief en uitermate geschikt voor een jong doelpubliek. Ook is "Line" het laatste nummer van de avond en laat het ook een indruk achter. We zijn dus geneigd om te denken dat Letland de finale gaat halen.
Meer informatie over de inzending van Letland dit jaar op het Eurovisie Songfestival kan je vinden in Destination Kyiv. Afgelopen maandag stond Triana Park voor de eerste keer op het podium. Dat verslag kan je hier terugvinden.

(Photo: Andres Putting)

Populaire posts van deze blog

BLANCHE ZINGT "CITY LIGHTS" VOOR BELGIË IN KIEV.

Kiev Live: België naar finale Eurovisie Songfestival 2017.

Kiev Live: Blanche werkt goeie eerste generale af.