Kiev Live: SunStroke Project strak in het pak.

Aangename verrassing tijdens de eerste reeks van repetities was ongetwijfeld Moldavië. Dat de zang nog niet helemaal in orde was, vergeet je de drie jongens van SunStroke Project meteen. Hun performance spat van het scherm en het nummer hum je meteen mee. De kijkers, die zullen zeker en vast wel volgen. Het is nu enkel afwachten wat de jury gaat doen met dit nummer. Het is een beetje gedateerd en dat kan de kijker misschien wel waarderen, maar een panel met allemaal muziekkenners kunnen gaan voor iets wat nu meer in de hitlijsten terugkomt. In ieder geval gunnen we ze het zeker.

Zoals verwacht werden de losse outfits van tijdens de repetitie omgewisseld voor drie nette kostuums in het zwart. De drie achtergrondzangeressen hebben een witte trouwjurk aangedaan. Dezelfde setting werd gebruikt maar om een of andere vreemde reden werd de hele act nu op de schermen in het zwart-wit uitgezonden. Dat past helemaal niet bij het nummer en komt gewoon ook vreemd binnen. Een technisch probleem of doelbewust? Vreemd.

Verwachting? De jongens beleven heel wat plezier op het podium, maar is plezier genoeg is om de finale van het Eurovisie Songfestival 2017 te halen? Dit nummer moet het niet van de zang, maar van de gimmick hebben. Veel zal afhangen van de performance van volgende week. Voorlopig zeggen we dat het in de halve finale blijft steken.Meer informatie over de inzending van Moldavië dit jaar op het Eurovisie Songfestival kan je vinden in Destination Kyiv. Afgelopen maandag stond Sunstroke Project voor de eerste keer op het podium. Dat verslag kan je hier terugvinden.

(Photo: Andres Putting)

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.