Kiev Live: OG3NE schittert in creatie ontwerper 'scheurjurk'.

De eerste repetitie van deze zaterdag is die van de Nederlandse delegatie. Afgelopen dinsdag werd hun eerste repetitie op heel wat applaus onthaald in het perscentrum en ook bij de gokkantoren ontstond er een positief effect. Ze hadden enkel nog wat problemen met de camera's, maar eigenlijk was er al tijdens de repetitie zelf een evolutie daarin. Ze experimenteerden met verschillende settings en vandaag zullen we zien welk decor het uiteindelijk is geworden voor Lisa, Amy en Shelley. De kansen op de finale zijn groot voor Nederland en OG3NE, als Europa hun emotie begrijpt.

Geen veranderingen voor OG3NE tijdens deze tweede repetitie. Ze hebben dezelfde jurken aan, ontworpen door Tycho Boeker. Die maakte eerder ook de beruchte 'scheurjurk' van Trijntje Oosterhuis in 2015. Deze keer zijn de outfits veel smaakvoller. Ondanks het vroege uur klonken Lisa, Amy en Shelley weer heel goed bij stem. De aanwezige pers gaf een groot applaus.

Voorspelling? In het verleden werden meidengroepen vaak genadeloos afgestraft. Bij OG3NE zal dit volgens ons niet gebeuren. De groep heeft de vocale capaciteiten die hoe dan ook geapprecieerd gaan worden. Nederland zal dit jaar de finale halen, maar wat het daar gaat doen zal vooral afhangen van een goede loting.Meer informatie over de inzending van Nederland dit jaar op het Eurovisie Songfestival kan je vinden in Destination Kyiv. Afgelopen dinsdag stond OG3NE voor de eerste keer op het podium. Dat verslag kan je hier terugvinden.

(Photo: Thomas Hanses)

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.